Együtt segítünk és együtt dolgozunk

Az Egy Kolozsvár kezdeményezés pénzt és egyéb erőforrásokat mozgósít annak érdekében, hogy összehangolja az erőfeszítéseket, összesítse az információkat, így csatlakozva a kórházak, a hatóságok és a polgári kezdeményezések erőfeszítéseihez.

Írd be ide azokat a tevékenységeket, amelyekben részt veszel, vagy mondd el nekünk, ha segíteni akarsz pénzzel, anyagokkal vagy egyéb forrásokkal.

már részt veszek

Ha már rendeltél anyagokat, vagy bármilyen más segítségnyújtásban részt vettél, küldj további információkat nekünk, hogy így összesíteni tudjuk az összes lehetséges, elosztásra váró erőforrást.

segíteni akarok

Ha pénzt szeretnél adományozni, védőfelszereléseket szeretnél előállítani, bármilyen szolgáltatást szeretnél nyújtani, vagy segítenél helyi vagy nemzetközi anyagok szállításában, küldd el nekünk elérhetőségedet, hogy kapcsolatba léphessünk veled.

Újdonságok

Nézd meg az összeset

hogyan működik

Ebben a nehéz időszakban a kolozsvári közösségből sokan akarnak, illetve tudnak segíteni a helyi orvosi egységeken és ezek igényein.

Mivel sajnos a segélyakciók nincsenek központosítva, nem érnek el minden egységhez, és nincs is fontossági sorrend. Más esetekben azok, akik rendelkeznének erőforrásokkal, sokszor nem tudják megoldani a beszerzést vagy a szállítást.

Az Egy Kolozsvár összesíti a kolozsvári közösség erőfeszítéseit és az erőforrásokat a világjárvány elleni harcban, és az egészségügyi egységekkel, hatóságokkal és civil kezdeményezésekkel együttműködve járul hozzá a szükségletek hatékony ellátásához.

Mindannyian az Egy Kolozsvár támogatására ajánljuk fel a pénzügyi, logisztikai, kreatív és erőforrásainkat. Folytatjuk a gyűjtést, gyorsan reagálunk a pontszerű kérésekre és népszerűsítjük a szolidaritási jegyet, amelyet a kolozsvári rendezvények indítottak el, és amelyen keresztül a fesztiválok szerelmesei csatlakozhatnak a támogató akcióhoz.

A platformon összegyűjtött összes anyagi és egyéb erőforrást a helyi orvosi egységek, helyi közintézmények és polgári kezdeményezések támogatására használjuk fel a világjárvány elleni küzdelemben. Az alapok és források felhasználásáról az igények és vészhelyzetek központosított elemzése alapján születik döntés. Ezeket a döntéseket az USC konzorcium (kórházak - prefektúra – városháza –Szervezetek) hozza meg, illetve aktualizálja.

EGY KOLOZSVÁR vagyunk.
Együtt segítünk és együtt dolgozunk.

gyik

kik vagyunk

Az EGY KOLOZSVÁR (UN SINGUR CLUJ) egy kolozsvári fesztiválok és rendezvények, helyi szervezetek, illetve helyi közigazgatási intézmények együttműködési platformja. A platform elsődleges célja COVID-19 járvány elleni küzdelem erőfeszítéseinek összehangolása Kolozs megyében. Az együttműködés később is folytatódik, a közösség további kollektív ügyeit szolgálva.

Itt található a kezdeményezésekhez csatlakozott civil szervezetek és csoportok listája.

gdpr felhasználási feltételek cookie-k A Bitstone által készített webhely.